Recensies

Bericht:
De hartelijke ontvangst, de prachtige plek in de natuur, de mooie omgeving, de rust, de privacy, de goede bedden, de prima badkamer en een goed ontbijt Allemaal een 10 ! Heerlijk uitgangspunt voor lange wandelingen. Absoluut redenen om nog eens terug te keren.

Geplaatst: juni 4, 2021
Verwijder dit bericht Reageer op dit bericht Bekijk IP adres
Bericht:
Halverwege de etappe van het PieterPad : Swolgen -Venlo
hebben wij overnacht bij Mi-Ranchito.
We konden er 's middags al vroeg terecht en werden hartelijk ontvangen.
We kregen een hele etage tot onze beschikking en op de 2 geleende fietsen trapten we in ca 10 minuten naar het restaurant en naar de ijssalon in Grubbenvorst .
Het ontbijt de volgende ochtend was prima.
We hebben kennisgemaakt met de paarden en die gefotografeerd toen ze de wei in mochten.
Het PieterPad even verlaten om hier te overnachten
is de moeite dubbel en dwars waard geweest.


Geplaatst: september 9, 2017
Verwijder dit bericht Reageer op dit bericht Bekijk IP adres
Bericht:
Tijdens het pinksterweekend waren we te gast bij Mi Ranchito. We werden hartelijk ontvangen met een drankje wat na een lange autorit prima smaakte. Verder kregen we nog een aantal tips waar we heerlijk konden gaan eten, vooral de ijssalon niet te vergeten!
Het verblijf was verder prima, heerlijke bedden, lekker ontbijt en mogelijkheid om lunch mee te nemen op onze wandeltocht. Het aanbod om ons op ons startpunt af te zetten in Swolgen voor het vervolg van het Pieterpad, hebben we met dank aanvaard. Gaat toch sneller dan met de bus. Een heerlijke, ontspannen en rustige B&B, met dank aan Raffy en Frans.


Geplaatst: juni 11, 2017
Verwijder dit bericht Reageer op dit bericht Bekijk IP adresBericht:
Mijn man en ik zouden hoogstens twee nachten blijven en wie zijn onze hele vacantie gebleven! Het was een heerlijke vacantie en we werden echt verwend 😍
Mijn man kon zelfs spaans met de eigenares praten wat heel gezellig was , prachtige voorstellen over wat wij konden doen , fiesen aanwezig, heerlijk ontbijd en een bed wat ik het liefste mee naar huis wilde nemen!
Wie hebben een heerlijke vacantie gehad , wij voelden ons thuis!!!
Hartelijk dank voor jullie gastvrijheit en we kommen heel zeker terug!,
Lieve groetjes vanuit Lanzarote ,
Alfonso en Iris


Geplaatst: februari 18, 2017
Verwijder dit bericht Reageer op dit bericht Bekijk IP adres
Bericht:
Onlangs hebben we overnacht in Grubbenvorst bij” Mi Ranchito” tijdens onze Pieterpad wandeling van Wansum naar Tegelen. Het huis ligt mooi op de route en in mooie omgeving. We werden heel vriendelijk en gastvrij ontvangen met thee en bier. Voor de B en B gasten zijn er twee prima slaapkamers met eigen badkamer en zelfs een eigen huiskamer met houtkachel en koelkast waaruit je gratis drankjes * * * nemen. Voor gasten die te voet komen zijn er twee fietsen te leen om in het dorp te gaan eten( keuze uit een paar goede restaurants). Toen wij na de maaltijd terug kwamen brandde de houtkachel al en zaten we gezellig bij ons privé vuur. Prettig is dat de kamers maar aan één gezelschap verhuurd worden , dus kom je met z’n tweeën blijft de andere kamer onverhuurd. Ook het ontbijt was prima verzorgd, kortom een aanrader voor een of meerdere overnachtingen!

Geplaatst: mei 1, 2016
Verwijder dit bericht Reageer op dit bericht Bekijk IP adres
Powered by PHP Guestbook - brought to you by PHP Scripts
 
Stop Guestbook SPAM